SIGN IN

Maanantai - Perjantai : 10:30 - 22:00|Lauantai - Sunnuntai : 12:00 - 21:00|

MAKU JOKA KOSKE SIELUNSA JA JÄÄ IKUISEN MUISTOON.

"Tervetuloa Mount Kailash Sivulle. Jokainen meistä palvelee täydellä sydämellä. Tavoitteena on että asiakkaat pääsevät mukaan unohtumattomalle Nepalilaiselle maku matkalle."

Kauniisti ja värikkäästi sisustettu, ripaus kulttuurista kosketusta Nepalin kulttuurista ja pohjoismaisesta modernisuudesta. Ravintola sijaitsee Helsingin Jätkäsaaressa, Tyynenmerenkatu 5. Olemme pitäneet tarpeitasi ja palvelleet sinua parhaalla mahdollisella tavalla vuodesta 2015 lähtien Ruokalistamme tarjoaa sinulle vaihtoehtoja nykyaikaisen nepalilaisen ruoan, kana-, lampaan-, paikallisten merenelävien ja kaikkien muiden makua tihkuvien kasvisruokien välillä. Lisäksi voit valita Naan-leipien ja monien muiden Herkkujen välillä suoraan kuumasta Tandoorista! Kokeneet kokkimme valmistavat ruokasi äärimmäisen omistautuneesti ja todellisella intohimollakäyttämällä juuri tuoreita aines osia tuomaan esiin maagiset maut ja saamaan makuhermosi tanssimaan. Mount Kailash Tarjoaa myös hyvin varustetun baarin, jossa on laaja valikoima meheviä viinejä, oluita ja väkeviä alkoholijuomia Myös Take Away palvelua milloin tahansa päivästä, jotta voit nauttia samasta mausta kodin sohvalla.

01. Aina Tuoretta

02. Laadukas palvelu

03. Tilaa verkosta

04. Myös take away

01

Keitä Me Olemme?

Olemme ammattilaisten tiimi, jolla on yli 15 vuoden kokemus Nepalilaisesta keittiöstä ja palveluista. Käytämme parhaita ruoka-aineksia tarjotaksemme unohtumattoman kokemuksen Nepalilaisesta ruoasta.

02

Näkemyksemme

Visiomme on tarjota aitoja Nepalin maukkaita ruokia, ja myös pitää ajan tasalla uusimmista hygieniastandardeista, parhaista raaka-aineista maukkaimpien aterioiden ja laadukkaiden palvelujen tarjoamiseksi

03

Digitaalinen Lähestymistapa

Pyrimme myös pitämään itsemme digitaalisesti päivitettynä ja pysymään ajan tasalla muuttuvien aikojen kanssa. Nyt asiakkaamme voivat käyttää kaikkia palveluja uudella verkkosivustollamme tai mobiilisovelluksellamme.

LÄHETÄ MEILLE VIESTI.